Palvelut

Haluan tarjota asiakkailleni parhaan mahdollisen palvelun:

- Tarjoan yksilöllisen ammattitaitoisen palvelun kunkin taloyhtiön tarpeet huomioiden
- Olen aktiivinen asioiden hoitaja
- Tavoitteenani on korkea asiakastyytyväisyys
- Pidän kiinni toimeksiannon hoitamisesta antamistani lupauksista
- Kehitän itseäni koulutuksilla
- Noudatan toiminnassani hyvää isännöitsijätapaa

Lausunto

Riitta Pitkänen on toiminut kiinteistöyhtiömme toimitusjohtajana jo yli 3 vuoden ajan. Hän on ko. ajanjaksona paneutunut lukuisiin teknisiin laite- ja rakenneratkaisujen pulmakysymyksiin, saattaaksemme ne yhtiössämme asianmukaiselle kuntotasolle.

Yhtiössämme on Riitta Pitkäsen toimitusjohtajakautena uusittu vesikatto, suoritettu yhtiön saunatilan saneeraus ja viimeksi vuoden 2008 kuluessa uusittu lämmityskattila, sekä lämmön jakelulaitteet säätimineen, sekä huoneistojen termostaatit. Lisäksi on poistettu maanalainen öljysäiliö ja asennettu uudet öljysäiliöt rakennuksen sisälle entiseen halkovarastoon.
Lisäksi on tehty erinäisiä pienempiä korjaus ja maalaustöitä. Ko. tehtävät ovat suorittaneet Riitta Pitkäsen analysoimat ja kilpailuttamat, sekä esittelystään yhtiömme hallituksen päättämän ammattilaistahot Riitta Pitkäsen toimiessa niiden suorittamisen valvojana.

Riitta Pitkänen on osoittanut hyvää analyysin muodostamiskykyä ja erinomaisen hyvää aktiivisuutta kontakteissaan eri tahoille asioiden hoitamiseksi. Hän toimii hyvin asiakeskeisesti ja pystyy myös kokouskäytännöissä erinomaisesti valaisemaan keskeiset ja tarpeelliset asiakokonaisuudet osakkeenomistajille.

Kirjanpito- ja talousarviotehtävät hän hoitaa ajantasaisilla järjestelmillä ammattitaitoisesti, päivittäen ko. tehtävien hoidon vaatimat lainsäädännöt ym. muutokset kulloinkin alan toimijoille järjestettävillä kursseilla. Hän omaa mm. teknisen isännöinnin koulutuksen.

Riitta Pitkäsen tapa toimia yhtiömme asioissa yhtiömme ulkopuolella, sekä kontakteissaan osakkeenomistajiin ja talon asukkaisiin on jämäkkä, asioita tehokkaasti eteenpäin vievää ja erilaisia kantoja päämäärä tietoisesti yhteen sovittavaa.

Voin mielihyvin suosittaa Riitta Pitkästä yli 3 vuotta kestäneen ja edelleen jatkuvan yhteistyömme perusteella vastaavanlaisiin tehtäviin.

Helsingissä 02.04.2009

Markku Hyttinen
Hallituksen pj.
Kiinteistö Oy Muuruveden Pankkitalo
Puh. 0400 363710

Lausunto tulostettavassa muodossa tästä

 

Hiidenlahdentie 175, 71160 RiistavesiPuh: 045 1140784 © Kiistek 2008
Toteutus: Terraventum Oy